Barbecue

Met onze slagerij als basisbedrijvigheid zijn wij in deze specialiteit wijd en zijd bekend en vermaard.
Aan alle zalen is een BBQ prieel gebouwd zodat U altijd droog en beschut naar de vuren kan.

Klassieke BBQ
Hiervoor kiest U een gewoon vleesassortiment van 4 stuks PER PERSOON zoals bijvoorbeeld DEUGNIETRibben - DIVERSE Worstjes - DIVERSE Satés - Kippenfilet. U kan ook andere ingrediënten kiezen . Houdt wel rekening dat de prijs varieert naargelang het gewenste assortiment.

Specialiteiten BBQ
Hierbij bieden we U op z’n minst 15 verschillende artikels aan waaronder voornamelijk onze origineelste creaties. Al gehoord van fakkels, Japanse haasjes en Wellingtons ? Laat onze tongen dan maar los achter het vuur, we zullen U wel doen watertanden.

Specialiteiten BBQ met visspecials
We geven als starter een heel assortiment visbereidingen : Gegrilde calamares, rouget filets, tongfilets, gelardeerde zalmfilet en scampi’s.
Nadien gaan we verder met oftewel de specialiteiten BBQ van hierboven oftewel een lekker stuk côte a l’ os en ons vermaarde internationaal worst assortiment.

Griekse BBQ
Als voorgerecht bieden we U gamba’s, calamares, reuzenmosselen aan. Als hoofdgerecht krijgt U lamskoteletjes en lamsboutmedaillons voorgepocheerd in citroentijm. Uiteraard zijn de groenten op z’n Grieks met Feta sla en dolmades.

Speenvarken aan het Spit of Lam aan het Spit
Een van onze specialiteiten is speen varken of lam aan ’t spit. We hebben speciale vuren daarvoor ontwikkeld met een bijhorende motor. Je kan dit op twee manieren bestellen.

1/ rauw gekruid en bewerkt om volledig zelf af te spitten
Je komt het materiaal s morgens afhalen en een goede 8 uur voor uw gasten aankomen hang je uw varken/lam aan t spit, zachtjes kolen en aromaten er onder en laat de motor maar draaien. Dit is uiteraard de beste manier, en je moet t huis niet meer uit als het feest gaat beginnen.
De huurprijs is inbegrepen in de aankoop van het varken of het lam.

2/ grotendeels voorgegaard
Net voor uw gasten aankomen kom je hetvarken/lam halen of leveren we het (meerprijs) en dit moet nog 1 a 2 uur draaien als show element, alvorens te serveren.
Wij geven wel de nodige instructies hoe zoiets moet versneden worden
Bij deze formule wordt er een extra energie kost aangerekend voor de voorbereiding die bij ons in het atelier is geschied.

Afhankelijk wat je nog als extra  vis/vlees producten bij voegt is
Een lam geschikt voor 25 a 35 personen
Een varken + 15  kg voor 30 a 40 personen
Een varken + 20 kg voor 40 a 60 personen

Winter BBQ
Heb je daar al aan gedacht? Past perfect bij zo'n extravagante winterse party: wij bieden één van de voorgestelde assortimenten aan, maar alle groenten zijn warm. Diverse pasta's, een puree met spinazie, een wok assortiment en wat risotto. Gewoon super.

Lees meer...

 


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB