Klassiek feest met tafelbediening

Koude voorgerechten
Gerookte forelfilets met yoghurtsaus
Grapefruit met steur en 1000 eilanden saus
Tomaat Garnaal
Zeevruchten cocktail
De enige echte San Danielle ham met meloen
Wildpaté schotel met bijbehorende sausjes
Italiaanse anti-pasta
Slaatje met huisgemarineerde zalm
Quenelles van eendenmousse met een frambozenvinaigrette
Garnaalcocktail
Krabcocktail
Gerookte zalm, heilbot en forel met reuzengarnalen
Carpaccio van ossenhaas
Carpaccio van San danielle ham
Noorse zalm gebakken in korstdeeg met dillesaus

 

Warme Voorgerechten
Kaaskroketten
Lauw slaatje met orientaalse kipreepjes
Garnaalkroketten
Vidé met kip op wijze van de Watermeulen
Reuzenchampignons met garnalenboter
Lauw slaatje met zwezerik en spekjes
Lauw slaatje van scampi’s of Sint Jacobsvruchten of lotte staartjes
Coquille St. Jacques gegratineerd met witloofsausje
Sint jacobsvruchten met een ansjovis crepinette
Snoekbaars op krokante groentjes met een boter sausje
Gefileerd kwarteltje met calvados appeltje en portosausje
Scampi’s in currysaus
Kalfszwezerik in filodeeg op een lentebedje
Gegratineerde oesters (6)
Gestoofde zalm met cruditeiten in een bladerdeeggebakje
Gegratineerd vispannetje
Gegratineerde zalmfilet met tagliatelle van wortel en prei
Noordzee tongrolletjes met prei gratin
Lotte filet op preibedje met pilaf rijst

Soepen met bijbehorende broodjes en (kruiden)boters
Dagsoep
Consommé Madrilène, Roomsoepen
Consommé van wild en speciaal gevogelte
Vissoep
Zie menu’s voor diverse soorten

Hoofdgerechten
met keuze uit kroketten, gratin, kasteelaardappeltjes of puree.
Parelhoen Brabançonne , Fine Champagne of à la Normandië
Kalkoenfilet op z’n Brabants of Archiduc of Fine Champagne
Kalkoenrollade Venitienne (gevuld met wortel en spinazie) met seizoengroenten
Orloff gebraad (kalkoen) met champignons en flageoletbusseltjes
Kalkoenrollade gevuld met boschampignons en soufflé van schorseneren
Nieuw-Zeelandse zieltjes met soufflé van seizoengroentjes
Varkensfilet op z’n Brabants met witloof en champignons
Varkensfilet Tropical met perziken en woudvruchten
Jagersfilet met peertjes , veenbessen en wildsaus
Duet van kalkoen en varkenshaas tournedo’s
Everzwijngebraad met witloof, peertjes en veenbessen
Wellingtonfilet met oesterzwammensaus en selderpuree
Kalfsgebraad Romano gevuld met zwezerik en bladspinazie
Kalfstournedo “Rossini” met wijn appeltjes en een honingsausje
Lamsnootjes met groentenkrans en boschampignon saus
Lamsfilet en Croute met seizoen groenten
Lamsnootjes “Rossini” met een kroontje van asperges en koriandersaus
Eendeborst met oesterzwammen en witloofroomsaus
Ossenhaas stroganoff , bordelaise-, peper-, champignonsaus en soufflé v groenten
Kalfsfilet met tagliatelle van groenten en gratin
Hertenfilet onder een notenkorstje met zijn wintergarnituur en porto sausje

Gelardeerde rosette van pollak met een waterkerssausje en gele courgettes
Ballotine van pladijs met een zalmhartje en nieroogkreeftjes saus
Kabeljauwfilet met een mosterdsausje
Parmentier van vlaswijting met spinazie en Italiaanse tomatencoulis
Zalmfilet met kervelsaus en seizoensboeketje (asperges / broccoli)
Mixed grill van markt aanbod met tagliatelle van groentjes en bisquesausje
Met prei omwikkelde heilbot en een roomsausje met gegratineerde venkel
Zalmfilet gegrild met scampi's in een Italiaanse tomatencoulis
Tongrolletjes gevuld met zalm en bisque saus met spinazie taartje
Tongrolletjes met grijze garnaaltjes op Normandische wijze
Tarbot of griet gepocheerd met mosterdsausje en rood witloof
Tarbot of griet gefarceerd met zalm op een preibedje in blanke botersaus
Lotte rollade met nieroogkreeftjes en sojascheutjes in een oosters tintje
Lotte met oesters in fine champagnesaus en tagliatelle van seizoengroenten

 

 


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB