Koud en Warm Buffet

Breugheltafel

Uiensoep met gruyere / erwtensoep

Paté uit eigen keuken met diverse sausjes
Kippenboutjes met fruit
Verschillende soorten kop zoals alleen Baron “Frut” hem kan maken

Lauwe beenham uit eigen keuken met bearnaise saus
Witte en Zwarte pensen waar we al jaren voor gekend zijn
Frikadellenkoek met krieken
Appelmoes
Groenten en saladesassortiment met aardappelsla


Gourmet Buffet (Moderne Breughel)
Er wordt een buffetje opgesteld met grote pannen waarin 3 eenpansmaaltijden bereid worden bvb shoarma met taboulé, kip met penne en tomatensaus, chinese mix met satéblokjes en curry, en grills erop waarmede allerhande (+- 10 st/p) kleine stukjes vlees gebakken worden. (bvb lamskoteletjes, steaks, hamburgertjes, worstjes, kebab, ribbetjes, schnitzels, kipknabbeltjes enz…..) met bijhorende groentjes koud en warm, aardappeltjes, kroketjes, sausjes en broodjes.
Dit is een zeer mooie prijs/kwaliteit creatie die jong en oud inspireert !!!!


Watermeulen buffet
Dit is ons meest verkochte koud en warm buffet.

Vis buffet (koud en warm)
Coullibiac van zalm met dillensaus (bladerdeeg gebak met zalm en duxelles)
Salade Niçoise of Noordzee salade
Normandische tongscharrolletjes of Gratin van de Noordzee of Zarzuella of parmentier van kabeljauw
Tagliatelle met pesto en zonnevisfilet of Paella of uitgebreider warm vlees assortiment

Vlees specialiteiten buffet
Carpaccio van ossenhaas met Grana Padano (of beenham)
Vlaamse hamschotel met meloentjes
(Meerprijs beenham of carpaccio)
diverse rauwkostschotels en aardappelsla

Tafelgrill en warme bereidingen op het buffet gezet en tijdens het buffet wordt hier op gebakken:
* bekijk ook de uitbreidingen einde vd pagina (kreeft of chateau briand)
Lamskoteletjes en kalkoen brochettes met een warm sausje
Parelhoenboutjes met witloof of kalkoentournedos of konijn of hazenpeper (seizoen) of speenvarken
of Creatie van de Chef in samenhang met het seizoen (eigen voorstel….)
Kleine kroketjes, brood en boter

 

De Schat van de Noordzee

Voorgerechten buffet
Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnaal en variaties met dezen volgens marktaanbod
Waaier van gerookte zalm, heilbot , forel en reuzengarnaal
Zacht gepocheerde verse Noorse Zalm
Paling in ’t groen of waterzooi van onze Noordzee of scampi’s op diverse wijzen (warm)

Specialiteiten tussen gerechtjes
San Danielle ham met meloen
Wildpasteien uit eigen keuken met diverse confituren of Carpaccio van ossenhaas
Warme beenham uit eigen rookschouw
met bijbehorende rauwkost en garnituurtjes

Warme hoofdgerechten (keuze uit 2 gerechten vraag de specials vh seizoen !!!) dit zijn slechts voorbeelden
Lamsbout in curry gestoofd of Jagersfilet met appel en veenbessen of …
Varkenshaasjes in mosterdsaus met witloof of eend met sinaasappelsaus of …
kroketjes of gratin van aardappeltjes en tuingroenten


Spaanse Avond

Wij stellen een buffet op met allerlei Italiaanse specialiteiten zoals

Koude voorgerechten
Italiaanse anti-pasta (vleesbereidingen zoals coppa, pancetta, spionata) of Italiaanse ham met meloen
Carpaccio van ossenhaas
Vitello Tonato
Tomaatjes met basilicum en mozzarella

Warme schotels
Lasagne verde of met witloof of met zalm en broccoli (1 variëteit per 40 pers)
Kippenfiletjes op z’n Italiaans met boschampignonsaus
Diverse pasta’s met sausen zoals Penne Frutti di Mare, Tagliatelle Carbonara, Spaghetti Bolognaise
alle andere sausen ook mogelijk

Onze kok bereidt onder het waakzaam oog van uw gezelschap een heerlijke Paella met gamba's visfilets en kippenboutjes in een reuzenpan in de zaal of tuin. Dit wordt gewoonlijk afgehaald aan de pan.


Italiaanse Avond

Wij stellen een buffet op met allerlei Italiaanse specialiteiten zoals

Koude voorgerechten
Italiaanse anti-pasta (vleesbereidingen zoals coppa, pancetta, spionata) of Italiaanse ham met meloen
Carpaccio van ossenhaas
Vitello Tonato
Tomaatjes met basilicum en mozzarella

Warme schotels
Lasagne verde of met witloof of met zalm en broccoli (1 variëteit per 40 pers)
Kippenfiletjes op z’n Italiaans met boschampignonsaus
Diverse pasta’s met sausen zoals Penne Frutti di Mare, Tagliatelle Carbonara, Spaghetti Bolognaise
alle andere sausen ook mogelijk


Schotse Avond
Een heerlijk buffetje dat helemaal tot zijn recht komt als U een " piper " de intro van het aperitief of dessert
laat bespelen op de galmende tonen van zijn doedelzak.

Koude voorgerechten
Op schotse malt en zeezout gelagerde zalmfilet
Beignet van wijting filet
Zalm gyros
Thuna salad met rode boontjes
Rijst timbaal met curry van Madras en zeevruchten
Vers gesmoorde lamsbout met 1000 eilanden saus
Pasta salade en bijhorende rauwkost

Warme schotels
Gemarineerd rundgebraad met schotse "gravy" saus en gestoofde appeltjes en veenbessen
Lams "stew" met groentjes in curry gestoofd
Typische "Jacket potatoes " met wortel, broccoli en bacon
Dollar Chip


Griekse Avond

Koude voorgerechten buffet
Griekse feta salade
Balkan salade met rijst
Taramis , Tzatziki en Dolmades (Griekse kaas met kruiden of zalm en gevulde wijngaard bladeren)
Peloponesos vissers salade

Grill buffet
Gamba's
Sardines
Lamskoteletjes
Salsichas (kleine pikante worstjes)

Warm hoofdgerecht
Moussaka
Gesmoorde lamsbout met boschampignonsaus
Aardappel maantjes


Kreeftenfestival

Mogelijkheid tot aanvulling van alle koude en warme buffetten.


Meerlanden buffet (min. 50 pers.)

Tent 1: “Den trap van Oostende”
Holle oesters vers opengesneden en/of gegrild
Gerookt visassortiment met “fruits de mer”
Paella uit een reuzenpan met veel vis of Risotto met venusschelpjes
Gratin van de Noordzee of Normandische tongscharrolletjes of Parmentier van kabeluw

 

 

Tent 2: “La Bella Napoli” of onze nieuwste variatie op deze : WOK TOWN zie walking dinner
Parma ham met meloen
Tomaat mozarella
Saltimbocca met tagliatelle verde
Lasagna, Bolognaise saus, Arabiata, of Fungi saus en carbonara saus (kaas met hesp)
assortiment met Ciabata

 

 

Tent 3: “de Beenhouwersstraat”
Parelhoen Brabançonne met witloof of Jagersfilet met peertjes of iets dergelijks
Warme beenham met mosterdsaus van "de kroon"
Diverse rauwkost en salades met patatjes en of dennenaardappel kroketjes

 

 

 

Tent 3 bis: “BBQ” (zomer seizoen) ipv beenhouwersstraat
Cote a l’os en lamskoteletjes
Diverse worstjes en brochetjes met bijhorende sausjes

 

 

 

Tent 4: “China Town”
Chop-choy en Nasi
Butterfly scampi’s,
Mini Loempia of dergelijke dim sum hapjes met de nodige curry en zoetzure saus en Kroepoek

 

 

Tent 5: ’t Peperkoekenhuizeken
gebaksbuffet met roomijs en of pannenkoekjes


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB