Menuvoorstellen


Menu A

Italiaanse bergham met zuiderse meloenvariatie
Of
Trio van huisbereide pasteien
met witloofconfituur en frambozenslaatje (winter)
Of
Torentje van gemarineerde zalm met ijspeen en een Scandinavische peterselie koelies
Of
Gevulde mergpompoentjers met zeevrurchtensla
met frisse tomatendressing
Of
Vier vissen mousse met dillesaus
***
Consommé Madrilène
Of
Tomatenroom
Of
Crème Agnes Sorel
***
Kalkoentournedos met Brabants lof of
Fine champagne met druifjes en fruit
of
Filet van graankip gevuld met een lentefarce en Parijse aardappeltjes in een kruiden roomsausje
of
Kalkoenfilet volgens “Prince Orloff” en groentekrans
of
Parelhoenboutjes Brabançonne
Of
Kalkoenrollade gevuld met boschampignons
Een makaron van knolselder
***
Gebak (miserable, bavarois…., javanais) met fruitgarnituur en crème Anglaise

Menu B

Carpaccio van ossenhaas met grana padano kaas
Of
Lauw slaatje met hoenderreepjes en spekjes
Of
Canneloni van gerookte zalm met een Japans tintje
Of
Schilderpallet met gerookte zalm, zalmtartaar en een zalmgebakje en een tagliatelle van ramenas
Of
Zeevruchtencoctail met selderchips
***
Witloofroomsoep
Of
Aspergeroomsoep
Of
Al of niet gebonden Ossenstaartsoep
***
Haasjes medaillons van Lokerse Pietrains met Brussels lof overgoten
Of
Lamszieltjes met gegratineerde selder en
gratin van courgette en wortel
Of
Varkenshaasjes met De Kroon - mosterdsaus en
gevulde champignons
Of
Parelhoen Brabançonne (in witloof gestoofd)
Met zijn wintergarnituur
***
Gelegenheidsgebak biscuit
of
Duo van gebakjes

 

Menu C

Wok van oosterse groenten met Sint Jacobsvruchen
of gepelde scampistaartjes of lotte medaillons
of
Vlechtwerkje van melktongreepjes op een linzenbedje en venkelgarnituurtje
Of
Normandische tongscharrolletjes
of
Snoekbaars medaillon op een julienne van tuingroentjes met roomsausje
***
Consommé van kwartel of fazant (seizoen)
Of
Kervelroomsoep met gerookte forelreepjes
***
Duet van Varkenshaasjes en kalfstournedo met graanmosterdsaus en gratin van wortel en courgette
Of
Piepkuikenborstjes gevuld met een suprème van Gandaham en een bieslook sausje
of
Eendeborst met drie pepers
en gegratineerde champignons de paris
of
Filet van parelhoen onder een krokant noten korstje
Met een fijne bordelaise saus
***
Gelegenheidstaart biscuit
Of
Gestoofde peertjes met kaneel ijsje en warme chocolade
Of
Een gebakken ijsje met seizoensfruit koelies

 

Menu D

Medaillon van zeewolf op risottorijst en zeekraal
of
Oostends visserspannetje
tong, zalm mosseltjes en garnaal
Of
Filodeegbeursje van zeebaars met tagliatelle van tuingroentjes
Of
Smaken pallet van kalfszwezerik en
een stukje foie gras met versgeplukte champignons
***
Spinaziesoepje met fijne reepjes kalfsvlees
Of
Witloofroom met Stellendamse garnalen
Of
Iberische preisoep met Ganda snippers
***
Wellington filet (struisvogel)
met oesterzwammen en gebakken witloof
of
Lamsnootjes met asperge variété en koriandersaus
Of
Kalfstournedos Rossini en champignons met mozzarella gegratineerd
Of
Ossenhaas van onze eigen Blanc Bleu Belge met
…. saus en diverse groentjes recht van de vroegmarkt
***
Gelegenheidstaart biscuit + roomijs
Of
Soepje van vers fruit met vanille ijs
Of
Waaier van gebakjes

 

Menu E

Gefileerd kwarteltje met calvadosappeltjes en portosausje
Of
Lauw warme eendefilet met pijnboompitjes
Of
Huis gemarineerde “Gravad Lachs” met een canneloni van heilbot
***
Cappuccino van oesterzwammen
Of
Waterkerssoepje met Oosterschelde rijkdom
***
Geglaceerde paling op een bedje van Saragaso mie
Of
Een samenspel van Schotse langoustines en
Zeebrugse garnalen op een fijn mousselinesausje
***
Lamszadel met geglaceerde pijpajuintjes
en een demi glace sausje
Of
Filet van springbok met eekhoorntjesbrood
Of
Lamsnootjes onder een sprei van bladerdeeg
met gratin van tuingroenten
Of
Duivenborstjes op een brunoise van paprika’s
Met een filodeegje met Foie Gras
***
Gelegenheidstaart biscuit + roomijs
Of
Gevulde seizoensvruchten

 

Menu F

Een overheerlijk stukje “Foie Gras” met
in Glühwein gerijpte peertjes
of
Half babykreeftje met peultjes en
Spaanse couscousvulling
Of
Noors vissers pallet
***
Consommé met reepjes gemarineerde zalm
Of
Cappuccino van rivierkreeftjes
***
5 verse en/of gegratineerde oesters
Of
Gepocheerde Tarbot met Mouslinesausje
Of
Grietfilet met prei en
gratin van waterkers en gele courgette
***
Kalfsfilet met … saus
Of
Ossenhaas met … saus en
een gebakje van marktverse groenten
Of
Hertenkalffilet met calvados appeltjes (seizoen)
Of
Muzette van eenden- en parelhoender filet
met een sausje van kriekenbier
***
Geflambeerde Siberisch ijstaart
Of
Waaier van gebakjes, bavarois en roomijs

 


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB