Mixed buffet en tafelbediening

 

Als voorgerecht word er een buffet opgesteld waa U gemiddeld twee keer wordt aan bediend.

Als afsluiter van het voorgerecht wordt er een sorbet of een soep opgediend aan tafel

Het hoofdgerecht wordt aan tafel opgediend.

Als dessert kan je kiezen (zie lijst verder) voor een tafel of  aan buffet bediende creatie

 

Voorgerechten buffet grote schotels gegarneerd en met bediening achter t buffet

Verse en / of gegratineerde oesters

Zeevruchtenschotel volgens vissersaanvoer (krekeltjes garnaaltjes en diversen)

Variatie op tomaatjes met garnaal

Gebakken lasagneblaadjes met rollade van pastinaak en gerookte zalm

Gerookte zalm, heilbot en forel

Coullibiac van Noorse zalm gevuld met een hartje van crab

Franse steenpladijs met een chaud froid saus van kervel

Ham meloen

Been ham vers uit de rookschouw met bearnaise saus

 

Bubbelend sorbet van citroen   of   roomsoep….  Of    consommé van ….

Als afsluiter van het voorgerechten buffet

 

Warm hoofdgerecht aan tafel geserveerd, keuze uit een van onderstaanden

Duo van tournedos (keuze tussen kalf ,lam, eend en /of varken) met aangepast sausje en groentenkrans

Ossenhaas met een soufflé  van seizoengroenten

Lamsnootje in filodeegje met gratin van aardappel, courgette en jonge wortel

…….enz. zie lijst hoofdgerechten

 

Prijzen en opties:

Standaard

Roomsoep …. bijgevoegd bij buffet

carpaccio van ossenhaas bij het buffet

Langoest staart koud

Kreeftenfestival warm geserveerd


WALKING DINER BUFFET GEVOLGD DOOR MENU

U ontvangt uw gasten gedurende +2 uren. Het eerste half uur bieden mijn garçons u enkele

hapjes aan. Daarna gaat er een eerste buffetje open met kleine bordjes en schaaltjes

met fijne vis gerechtjes zoals een klein noors gerookt bordje, carpaccio van tonijn,

kleine borrelglaasjes met zalm in yoghurt, mousse van rivierkreeftjes enz.

Er zijn ook warme gerechtjes zoals een kingcrab schaar in bisque, champignons gevuld met

garnalenboter, souflé van sint jacobsnootjes

Daarnaa wordt een buffetje geopend met vleesgerechtjes zoals een sneetje san daniëlle met

meloen, carpaccio van ossenhaas, vitello tonato, champignons met spinazie en miniquiches

en souflé van goentjes (vegetarisch)

 

 

Optioneel een bubbelend sorbetje

 

Een heerlijk hoofdgerecht zoals

Lamsnootjes onder een mosterdkorstje met een groene kruiden saus

Ossenhaasje met witloof en een taartje van broccoli en ,,,, saus

Kalfstournedos Rossini (met foie gras) en een portosausje en knolselder puree

Eendenfilet onder een notenkorstje met calvados appetltje en veenbesjes

 

Buffetiade gevolgd door BBQ

een uitgebreid voorgerechten buffet zoals vermeld in walking diner buffet de luxe z

gevolgd door een BBQ met lamskroontjes, Cote al'os, gemarineerde varkenshaasje en natuurlijk

een beetje worstjes en brochetjes met koude en warme sausen

 


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB