Walking Dinner Buffet / Party

Hierbij is het de bedoeling om uw gasten een receptie buffet aan te bieden. Het spreekt voor zich dat de voedingswaarde van deze creatie hoger ligt dan in voorgaande creaties.
Het verschil tussen een walking dinner enerzijds en een uitgebreid buffet anderzijds (verder in onze prijslijst) zit hem in het volgende:

  • Alles wordt U aan buffet door middel van dessert borden (ipv grote) aangeboden
  • Iets minder keuze aan groenten- en of aardappelbereidingen
  • Kleinere hoeveelheden dan een groot buffet
  • In de mate van het mogelijke zijn alle gerechten hapklaar (moeten niet meer versneden worden, een mes is ahw overbodig)
  • Daarom kan dit ook rechtstaande gedegusteerd worden, maar indien mogelijk zorgen we dat iedereen een zitplaats heeft, of dat er althans genoeg stoelen voor handen zijn.
  • Tafels worden niet ingedekt met onderzetbord, messen en vorken, alles bevindt zich op het buffet…

* Zonder bediening achter de buffetjes

Broodjesbuffet
Er wordt een standje gebouwd waaronder een assortiment, al of niet reeds voorbereidde, broodjes opgesteld staan. Naargelang de vraag van de klant worden er broodjes bijgemaakt a la minute.

  • Vooraf belegde broodjes op plateau (3/pers piccolo formaat)
  • Buffetje met salades van vlees, snij kazen en vleeswaren (broodjes zelf beleggen)
  • Buffetje met vis en vleessalades, diverse kaas en vleeswaren (niet voorbereid)

Walking Dinner promo
Een prachtige samenstelling van 3 buffetstandjes in zelfbediening (zonder bedienend personeel erachter).
Een visstandje met sushi, gemarineerde zalm , calamares, mosseltjes, penne met zonnevis en paëlla of risotto.
Een vleesstandje met carpaccio of paté, meloenbootjes, lamskoteletjes, kebabs, wok en shoarma met taboulé.
Een dessertenstandje met minibavarois, profiteroles, eclair, vers fruit, chocomousse en creme brullée.
Let op voor de organisatie van deze receptie dat je uw gasten eerst een uurtje moet klimatiseren in de zaal met een natje en een droogje (borrelgarnituur of minireceptie zie receptie voor dinner)
Pas na een toespraak of inleiding zullen zij zich aan deze buffetjes begeven.

Kaasbuffet
Lunch of avondmaal of party (+300 gr/pers) Mooi gegarneerd kaasbuffet met noten en bijhorend fruit warm Warme specialiteiten bvb gebakken geitenkaasjes
Bediening aan buffet
Mini dessert bestaande uit eclairs, profiteroles en appelstrüdel

Dessertenbuffet
Een mooi buffetje in zelfbediening (geen personeel erachter).
Dit assortiment bestaat hoofdzakelijk (seizoenswisselingen mogelijk) uit verse fruitsla, crème brullée, chocomousse, kwarkbavarois, rijstgebak, fruitcake, eclairs, profiteroles, miserable, javanais …

Kreeftenfestival

 

* Met bediening achter de buffetjes

  • Jan De Oesterman
    Een buffetje waaraan mesvers oesters opengestoken worden . Je mag kiezen op zijn Belgisch met peper en citroen of op z'n Frans met sjalot azijn. Er wordt vooraf een benaderend aantal afgesproken.
  • Mini Junk Food Tent
    We stellen een standje op en bakken voor Uw genodigden kleine hamburgertjes, Hot-dogjes, brochettes en broodjes braadworst, alles met de nadruk op mini. Onze kelners lopen wel even met een geassorteerde schaal rond, om uw genodigden trek te doen krijgen, maar de bedoeling is dat uit het vuistje gegeten wordt.
  • Wok Town
    3 gerechten met bijhorende chop choy groenten en saus creatie, gebakken rijst en mie, in de zaal aan een stevig vuur klaar gemaakt. Top aan sensatie en moderne smaak
  • 'T Land Van Waas (streekgerechten)
    Assortiment van paté uit eigen keuken
    Luchtgedroogde boerenham met meloen
    Beenham , vers uit de rookschouw met een bearnaise sausje
    Gemarineerd gebraad met appeltjes en calvados en gebraiseerd witloof
    Meerprijs : Kaasplank met Belgische kazen
  • De Vismijn (Vis- en zeevruchtenbuffetje)
    Reuzegarnalen , gamba’e en andere schaal/schelp dieren volgens marktaanbod
    Sprotfiletjes en of ansjovissen
    Scampi's in krokante korstdeegjes en garnaalkroketjes
    Paëlla of Waterzooi van de Noordzee of Risotto met venusschelpjes
    Meerprijs:
    Vissoep / Bouillabaise / Bisque
    Oesters Hollandse creusen
  • Porta Di Roma (Italiaans)
    Italiaanse kipfiletjes met pasta tricolore en funghisaus
    Carpaccio van ossenhaas
    Lasagna verde of met witloof
    Tomaat mozarella
  • Reuzepan bereidingen
    Onze kok bakt in de zaal, in een reuzen pan een trendy bereiding . Met een klein rauwkost assortiment en broodassortiment kunnen uw genodigden een hartig bordje (of wel meer dan één) komen halen.
  • Het Zoetebekje
    Uitgebreide versnaperingen met profiteroles, mini eclairs, mini chocomousse
    Uitgebreide versnaperingen + extra mooie soiree gebakjes
    Mini pannenkoekjes met chocoladesaus, Rote Grützen en bruine suiker
    Self service dessert buffet
    Meerprijs roomijs erbij :
    Buffet Royale met roomijs
  • Combinatie van verschillende tenten

WALKING DINER BUFFET DE LUXE   (MIN. 30 PERS OF MEERPRIJS VOOR MINDER PERS)

Warm buffet bordjes vis en vlees

een wisselende varieteit van kleine schaaltjes, bordjes, apero glaasjes met fijne gerechtjers zoals
een stevige kreeftensoep of een waterzooi op zijn Oostends
Zalm cocotte's
Sint Jacobsnootjes met witloof en een toets van aceto balsamico
Scampi's met paprikaboter
Gesmoorde varkenshaasjes met de Konicksaus
Lamskroontjes met Roquefortsaus
Lasagna verde de la casa
Ossenhaasje bearnaise
Eenden filet Rossini met porto saus en calva appeltjes
Mojo aardappeltjes en of spicy wedges

 

 

   
 

 

Koud buffet bordjes vis en vlees

een wisselende varieteit van kleine schaaltjes, bordjes, apero glaasjes met fijne gerechtjers zoals

garnaalcocktail met ocotopus pasta of klassiek met sla en cocktailsaus

noors visserspalletje (gerookte zalm en heilbot)

maatjes en gerookte paling op waldorff salade

tartaar van tomaat met guacamole en kreeft

carpaccio van zalm met dille

coupe van meloenboletjes met gerookte everzwijnfilet

carpaccio van ossenhaas

Tomaat mozarella spiesjes

asperges op z'n vlaams

tartaartjes

Nobashi scampi's

Combinatie koud en warm walking diner de luxe (combi van bovenstaanden)

 
 

Fingerfood

 

 


Burchtstraat 160 | 9150 Kruibeke | Tel: 03/774 37 00 | Fax: 03/744 17 43 | GSM: 0475/28 69 50 |
E-mail: info@watermeulen.be

BTW BE 0827 645 372 | KBC BE48 7340 2972 2627 | BIC KREDBEBB