Klasse Clubslager Van Raemdonck Kenneth : Ovenklare feestmenu's

Ovenklare feestmenu's

In deze lijst vindt U volledig uitgewerkte feestmaaltijden die U ovenklaar geleverd worden. U krijgt een gegarneerde schotel met vlees en groenten, om zo in de oven te zetten (de bereidingstijd voor diverse ovens wordt U ook meegedeeld ). Voor sommige gerechten wordt een minimum bestelhoeveelheid van 4 personen gevraagd.

Koude voorgerechten
Zie à la carte lijst koude buffetten

Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's  

Warme voorgerechten
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Vidé met kip
Vidé met vis Oostends vispateitje
Coquille St. Jacques met gegratineerde spinazie
Scampi’s in currysaus
Kalfszwezerik op een lentebedje
Gestoofde zalm met cruditeiten
Reuzenchampignons met garnalenboter
Gegratineerde oesters
Tongscharrolletjes op z'n Normandisch
Noordzee tongrolletjes met prei gratin

Soepen
Dagsoep
Consommé Madrilène, Roomsoepen
Wild consommé
Vissoep
Kreeftensoep
Bouillabaisse

Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's

Hoofdgerechten
met keuze uit Kroketten, Gratin, Kasteelaardappeltjes of puree
Varkensfilet op z’n Brabants met witloof en champignons
Varkensfilet Tropical met perziken en woudvruchten
Kalkoenfilet op z’n Brabants of Archiduc of Fine Champagne
Kalkoenrollade Venitienne met seizoengroenten
Orloff gebraad met champignons en flageoletbusseltjes
Jagersfilet met peertjes , veenbessen en wildsaus
Kalfsgebraad Romano gevuld met zwezerik en bladspinazie
Lamsboutmedaillons met gratin supréme en Bordelaise saus
Lamszieltjes met groentekrans en boschampignons
Parelhoen Brabanconne , Fine Champagne of à la Normandië
Eendenborst met oesterzwammen en witloofroomsaus
Lamsfilet en Croute met seizoen groenten
Wellingtonfilet met oesterzwammensaus en selderpuree
Everzwijngebraad met witloof, peertjes en veenbessen
Wildfestijn of Degustatie van 3 wildsoorten (seizoen)

Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's Ovenklare feestmenu's