Klasse Clubslager Van Raemdonck Kenneth : Recepties & vluggertjes


Borrelschotel
Assortiment vleeswaren zoals kop, grillworst, zelfgemaakte knakkers, salametti,.. en kaas, gegarneerd met sausjes en zuurtjes

Dipschotel
Combinatie van de borrelschotel en een varia van dipgroentjes (wortel , selder, bloemkool , knolletjes...), olijfjes, ansjovis, banderilla's , enz. ... met diverse sausjes

Worstenbroodjes variëteit
3 natuur, 3 lmas, 3 kip-hawaï worstenbroodjes. 10' opwarmen in oven 200°c

Kleine toastjes
5 à 7 per persoon.

Stokbroodsneetjes
Als beter toast produkt stellen we sneetjes stokbrood voor (dubbele grootte van een toastje). Deze houden zich uren vers en kunnen veel mooier gegarneerd worden. Ze worden belegd met allerhande salades, zoals krab, garnaal, zalm, vleeswaren,kruidenkaas...

Belegde broodjes - verschillende formaten en prijzen
Koffietafel formaat wit bruin kaiser en zacht +- 11 cm in assortiment open of geslotenst
Piccolo formaat wit +- 16 cm in assortiment open of gesloten
Halve Baguette wit of bruin +- 25 cm in assortiment open of gesloten
Gedetailleerde broodjes prijslijst op aanvraag

Minisandwiches
Zachte, harde, witte, bruine, lange en ronde broodjes open of gesloten belegd zoals hiervoor beschreven. (broodjes met crabsla, zalmsla, garnaalsla, gerookte zalm, heilbot en forel belegd)

Chinese stoommanden gevuld met diverse minibroodjes / sandwiches
Een door u te bepalen aantal van bovenstaande broodjes, gevuld in decoratief verpakte stoommanden .

Gevulde kofferbroden
Een groot brood van 30 cm uitgehold en gevuld met 45 minisandwiches belegd met diversen Meerprijs voor vulling met gerookte vis (zalm, heilbot...)

Lepetjes receptie
Porseleinen lepeltjes met kleine gerechten om op te warmen in uw oven of grill. Een greep uit de mogelijkheden: Coquilles met witloof, Escargots in een spekjasje, Gegrilde Feta, Scampi Maître d'hotel, Oesters met garnaalboter, Tortelini's. In de zomer maken we ook koude lepeltjes met diverse mousse's en gevulde kerstomaatjes enz.. Ook kleine soeptasjes met vissoep, consommé enz. horen tot de mogelijkheden.

Tapasschotel klein (9 vaks bord) of groot
Een typisch spaanse knabbel of voorgerecht schotel met pancetta, chorizo, serano, kaas, mozarella, carpaccio, paté, tapas tonijnsalade , piepkuikenboutjes, olijfjes ed.

Recepties - Vluggertjes

Samengestelde receptie koud
Tapas dip groentjes gevarieerd : olijfjes, blokjes fetta, artisjok, gedroogde tomaatjes ed
Borrelschotel : stukjes worst, kaas, kop en salami met sausjes en prikkertjes
Dipschotel groentjes: stukjes selder, bloemkool, radijsjes, witloof met coctailsaus.
Receptie minibroodjes zacht, gesloten belegd, 2 st/persoon
Stokbrood sneetjes gegarneerd open belegd 2 st/persoon

Cocktail buffetje (enkel koud)
lepeltjes met gravad lachs
lepeltjes met scampis zoetzuur
minisaté van gerookte zalm en heilbot
lepeltje met carpaccio
lepeltje met gerookte kalkoen en vijgen
Gazpacho (koud soepje)
Knabbeltjes waaronder kaas, chorizo, jesus, olijven , ansjovisjes, radijsjes
Receptiebroodjes gesloten belegd in chinese mand 2/pers

Recepties - Vluggertjes

Desserten mini buffetje (minimum 20p)
Kleine bekertjes met tiramisu, chocomousse, kwarkbavarois, creme brullée en frambozenbavarois

Desserten buffet selfservice in voorgesneden porties
Dit assortiment bestaat hoofdzakelijk (seizoenswisselingen mogelijk) uit : crème brullée, chocomousse, kwarkbavarois, rijstgebak, fruit cake, éclairs, profiteroles, miserable, javanais … (minimum 20 pers)

Verhuur materialen
Borden en bestek worden voor U gehuurd bij Schoeters Rental Services 03 8302379. Prijzen online raadplegen op www.schoetersrental.be