Buffet

Hieronder vindt u alvast een overzicht van allerhande buffetformules die wij voor u kunnen voorzien.
Maar ons motto blijft “alles is mogelijk”.
Indien u informatie wenst over prijzen of buffetformules op maat vragen wij u met ons contact op te nemen.

Stoofpotjes buffet, de hype van 2018!

We stellen een rustiek warm buffet op waar je een assortiment van 10 verschillende stoofpotjes vindt, zoals:
Oostends vispotje,
Zeepaling in t groen,
Vol au vent,
Hongaarse Goulasch,
Kalfsfricasee,
Bollen van "Peteren Jef" met tomatensaus en selder,
grootmoeders stoofvlees,
Ribbetjes of wangetjes in Bonten Os gestoofd,
Italiaanse kipfilet met mascarpone en prunella tomaatjes,
Konijn op grootmoederswijze met pruimen.

Dit buffet is aangevuld met een sausjesassortiment en een uitgebreide saladbar, een warme pasta bereiding, natuur gebakken krieltjes, krokante kroketten en natuurlijk brood en boter.
(opsomming kan en zal naar aanleiding van het seizoen afwijkingen vertonen maar dit bevat zeker altijd 2 visbereidingen)
(op vraag ook één of meerdere vegetarische stoofpotjes)

De schat van de Noordzee

Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnaal en variaties volgens marktaanbod,
Waaier van gerookte zalm, heilbot, forel en reuzengarnaal,
Zacht gepocheerde verse Noorse Zalm,
Paling in ’t groen of waterzooi van onze Noordzee of scampi’s op diverse wijzen (warm),
San Danielle ham met meloen,
Wildpasteien uit eigen keuken met diverse confituren of carpaccio van ossenhaas,
Warme beenham uit eigen rookschouw met bijhorende rauwkost en garnituurtjes,
Lamsbout in curry gestoofd of Jagersfilet met appel en veenbessen of …
Varkenshaasjes in mosterdsaus met witloof of eend met sinaasappelsaus of …
Kroketjes en gebakken aardappeltjes, eventueel gratin.

Breugheltafel

Uiensoep met Gruyere / erwtensoep / stormsoep,
Paté uit eigen keuken met diverse sausjes,
Kippenboutjes met fruit,
Verschillende soorten kop zoals alleen Baron “Frut” hem kan maken,
Lauwe beenham uit eigen keuken met bearnaisesaus,
Witte en zwarte pensen waar we al jaren voor gekend zijn,
Frikadellenkoek met krieken,
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla en appelmoes natuurlijk,
Kaasschotel

Watermeulen buffet

Dit is ons meest verkochte koud en warm buffet.
Vis buffet (koud en warm):
Bladerdeeggebak met zalm of zalmfilet in Serrano ham met dille en duizend eilanden saus,
Forel filets met chaud-froid saus van kervel of salade Niçoise of perzik met tonijn,
Normandische tongscharrollertjes of gratin van de Noordzee of Parmentier van kabeljauw met snijboontjes,
Penne met gerookte zalm of paella of risotto met schelpjes of uitgebreider warm vlees assortiment,

Vlees specialiteiten buffet:
Carpaccio van ossenhaas met Grana Padano of mes verse beenham met bearnaisesaus,
Vlaamse ham schotel met meloentjes,
tomaatjes mozzarella of ham met asperges en Franse vinaigrette,
diverse rauwkostschotels en aardappelsla,
Tafelgrill en warme bereidingen op het buffet gezet en tijdens het buffet wordt hier op gebakken.
* Bekijk ook de uitbreidingen (kreeft of chateau briand),
Lamskoteletjes en kalkoen of jakitori (rund) brochettes met een warm sausje,
Parelhoenboutjes met witloof of kalkoentournedos of konijn of hazenpeper (seizoen) of duroc d’olives gebraad met Bonten Os saus (+ degustatie van die overheerlijke tripel) of Creatie van de Chef in samenhang met het seizoen (eigen voorstel…)
gegrilde aardappelmaantjes , kroketten , warme groenten

Spaanse avond, paella party

Onze kok bereidt onder het waakzaam oog van uw gezelschap
een heerlijke Paella met gamba’s, visfilets en kippenboutjes in een reuzenpan in de zaal of tuin.
(dit wordt gewoonlijk afgehaald aan de pan)
Extra’s:
Spaanse voorgerechtensalade: ansjovis, serranoham, chorizo, olijven en paprika’s enz.
Spaans gebakken voorgerecht: calamares, sardines, piepkuikenboutjes.

Meerlanden buffet (minimum 50 pers)

Tent 1: “Den trap van Oostende”
Holle oesters vers opengesneden en/of gegrild,
Gerookt vis assortiment met “fruits de mer”,
Paella met veel vis of Risotto met venusschelpjes of Arroz de marisco (Portugese vispan),
Gratin van de Noordzee of Normandische tongscharrolletjes of Parmentier van kabeljauw.

Tent 2: “wok town”
3 gerechten met bijhorende chop-choy groenten en saus creatie, gebakken rijst en mie, in de zaal,
aan een stevig vuur klaar gemaakt. Top aan sensatie en moderne smaak: Je kan kiezen uit:
Kipfiletjes in zoetzure saus,
Smirrnoff Hot Stroganoff (biefstuk reepjes met Russische vodka saus),
Griekse Kritharaki met zonnevis en scamp,
Calamares en St Pierre in curry en prei gewokt,
Varkensribbetjes en Sze Chuan saus,
Lamswok met teryaki saus.

Tent 3: “de Beenhouwersstraat”
Parelhoen Brabançonne met witloof of Jagersfilet met peertjes of iets dergelijks,
Warme beenham met bearnaisesaus,
Diverse rauwkost en salades met patatjes en of dennenaardappel kroketjes.

Tent 3 bis: “BBQ” (zomer seizoen) ipv beenhouwersstraat
Cote a l’os en lamskroontjes met grill aardappels en penne arrabiata,
Diverse worstjes en saté s met bijhorende sausjes.

Tent 4: “China Town”
Chop-choy en Nasi, Butterfly scampi’s,
Mini Loempia of dergelijke dim sum hapjes met de nodige curry en zoetzure saus en Kroepoek.

Tent 5: “La Bella Napoli”
Parma ham met meloen,
Tomaat mozzarella,
Saltimbocca met tagliatelle verde of Canneloni verde met ricotta.

Tent 6: ’t Peperkoekenhuizeken:
gebaksbuffet met roomijs en of pannenkoekjes.

Italiaanse avond

Koude voorgerechten:
Italiaanse anti-pasta (vleesbereidingen zoals coppa, pancetta, spionata) of Italiaanse ham met meloen,
Carpaccio van ossenhaas,
Vitello Tonato,
Tomaatjes met basilicum en mozzarella

Warme schotels:
Lasagne verde of met witloof of met zalm en broccoli (1 variëteit per 40 pers),
Kippenfiletjes op z’n Italiaans met boschampignonsaus,
Diverse pasta’s met sausen zoals Penne Frutti di Mare, Tagliatelle Carbonara, Spaghetti Bolognaise, …
(alle andere sausen ook mogelijk)

Griekse avond

Koude voorgerechten buffet:
Griekse feta salade,
Balkan salade met rijst,
Taramis , Tzatziki en Dolmades (Griekse kaas met kruiden en gevulde wijngaard bladeren),
Peloponesos vissers salade,

Grill buffet:
Gamba’s, Sardines, Lamskoteletjes,

Warm hoofdgerecht:
Moussaka,
Gesmoorde lamsbout met boschampignonsaus,
Aardappel maantjes.

Schotse avond

Een heerlijk buffetje dat helemaal tot zijn recht komt als U een “piper” de intro van het aperitief of dessert laat bespelen op de galmende tonen van zijn doedelzak.

Koude voorgerechten:
Op schotse malt en zeezout gelagerde zalmfilet,
Beignet van wijting filet,
Zalm gyros,
Thuna salad met rode boontjes,
Rijst timbaal met curry van Madras en zeevruchten,
Vers gesmoorde lamsbout met 1000 eilanden saus,
Pasta salade en bijhorende rauwkost,

Warme schotels:
Gemarineerd rundgebraad met schotse “gravy” en gestoofde appeltjes en veenbessen,
Lams “stew” met groentjes in curry gestoofd,
Typische “Jacket potatoes” met wortel, broccoli en bacon,
Dollar Chips.

Contact

 

Burchtstraat 160
9150 Kruibeke

Tel: 03/774 37 00
GSM: 0475/28 69 50

E-mail: info@watermeulen.be

Informatie

 

BTW: BE 0827 645 372
IBAN: BE48 7340 2972 2627
BIC: KREDBEBB

vacatures

Algemene voorwaarden

Onze zaken

 

Proxy linkeroever
Slagerij van Raemdonck
Sailndine