Menu aan tafel

Hieronder vindt u alvast een overzicht van allerhande menu’s die wij voor u kunnen voorzien.
Maar ons motto blijft “alles is mogelijk”
Indien u informatie wenst over prijzen of menu’s op maat vragen wij u met ons contact op te nemen.

Menu A (zonder repas)

Smeuïge dag soep met korstjes of ander garnituur
——–
Mosterd kotelet van Duroc d' Olives met gebakken witloof en bordelaise saus
Tournedos van kalkoen met dagverse groentjes en peper of champignonsaus
Rosas van Pietrain en boschampignons met gratin van schorseneer en gestoofde worteltjes
Suprême van Belle Flamande met boschampignons, dagverse seizoen groenten en girolles saus
———
Tiramisu of Chocomousse of Crème brullee of trifle met rood fruit of gebak vd chef

Menu B

Meli melo van kaas en garnaalkroket OF
Delicatessen plank van Waaslandse vleeswaren OF
Huis gerookte zalmfilet met dressing van Kaapse appel en limoen OF
Oostendse vissers schelp met warm tomaatje en krokantje van venkel
Vide van Belle Flamande kip op z’n Watermeulen
——–
Degustatie Duroc d’Olives filet en “presa” op lage temperatuur gegaard met Bonten Os saus
Suprême van Belle Flamande graankip met lentefarce in een kruiden roomsausje OF
Cocotte van Finettes met lente of herfst garnituur
Vlaams stoofpotje van wangetjes met seizoengroenten
Kalkoenrollade Prince Orloff met groene asperges en een taartje van knolselder
——–
Tiramisu van het huis
Trifle met seizoen fruit
Crème Brulleée
Chocomousse met advocaat

Menu C

Noordzee vis pasteitje Of
Krokante pladijsreepjes op een mediterraan slaatje met tartaarsaus OF
Wok van Finettes (magere varkensreepjes) met reepjes witte kool en worteltjes jus van madras curry
Cocotte van calamares en bouquet garnaal koolrabi en venkel krokantje
Vidé van Belle Flamande (kip)
——–
Suprême van Mechelse koekoek met een vulling van boschampignons en Bonten Os saus OF
Duo tournedos van kalkoen en varken met een champignonsausje OF
Pavé van kalkoen met Provençaals sausje en ratatouille (pasta en kroketten) OF
Degustatie van Duroc d' Olives gebraad en "presa" OF
Kabeljauw haasje op zijn vel gebakken met mosterdsaus
———
trio van profiteroles
Dame Blanche
Zwarte woud met chocoladeschuim

Menu D

Italiaanse berg ham met zuiderse meloenvariatie OF
Tom Pouce van zalm met crème van pastinaak en spinazie blaadjes
Huis gerookte zalmfilet met carpaccio van Kaapse appel, limoen en roze peper
Roze garnaal cocktail met zwarte pasta en pesto
Klassieke zeevruchten cocktail
——–
Consommé Madrilène OF
Tomatenroom OF
Crème Agnes Sorel of….
———
Kalkoentournedos met Brabants lof of Fine champagne met druifjes en fruit OF
Filet van graankip gevuld met een lentefarce in een kruiden roomsausje OF
Kalkoenfilet volgens “Prince Orloff” en groentekrans OF
Parelhoenboutjes Brabançonne OF
Stoofpotej Duroc d' Olives of Wildstoofpotje (seizoen) met zijn garnituren
——–
3 apero glaasjes dessert bvb fruit met frambozen coulis, tirmisu , chocomousse
3 voudig gebak met fruitgarnituur en crème Anglaise

Menu E

Carpaccio van ossenhaas met grana padano kaas OF
Duo carpaccio kalkoen en pastrami met koolsla jonagold en pijnboompitjes OF
Canneloni van gerookte zalm met een Japans tintje OF
3 glaasjes starter van zalm blokje, forel mousse en tartaar van tomaatjes met guacomole
Schilderpallet met gerookte zalm, zalm gemarineerd en een cocotte van zalm met roomsaus
——
Witloofroomsoep OF
Aspergeroomsoep OF
Creme van Belle Flamande met coulis van paprika
——
Degustatie van Duroc d' Olives gebraad natuur en "geglaceerde presa" en Bonten Os tripel saus
Medaillon van varkenshaasje met greonten gratin overgoten met Brabantse saus
Lamszieltjes met gegratineerde selder en gratin van courgette en wortel
Varkenshaasjes met De Kroon – mosterdsaus en gevulde champignons
Parelhoen FILET Brabançonne (in witloof gestoofd) met zijn wintergarnituur
——
Gelegenheidsgebak biscuit OF
verrassings drievoudig gebak bordje of 3 apero glaasjes met roomijs extra

Opties voor menu A t.e.m E

Supplement Citroen, peren, groene appels of meloen sorbet
Bubbelend sorbet (scheutje champagne op het sorbet)
Bazelse Bult (citroenjenever)
Korenwijn (zeer oud belegen jenever)
sorbet en jenever kan gecombineerd worden, vraag op moment zelf !!!
meerprijs gebaksbuffet self service (ipv voorgesteld dessert)

Menu F

Wok van oosterse groenten met Sint Jacobsvruchen of scampistaartjes OF
Leng filet op "smeus" en groene boontjes en een kappertjes boter saus
Normandische tongscharrolletjes of tongscharrolletjes met spinazie en preisaus OF
Snoekbaars medaillon op een julienne van tuingroentjes met roomsausje
Op zijn vel gebakken zalmfilet met een rivierkreeften sausje en zalfje van broccoli
——-
Consommé van kwartel of fazant (seizoen) Of
Selderroomsoep met romanesco kooltjes
Kervelroomsoep met gerookte forelreepjes
——-
Duet van Varkenshaasjes en kalfstournedos met graanmosterdsaus en zalf van savooikool OF
Gerijpte Cote a l' os van uw Klasseslager met duo van sausjes, groentekrans OF
Eendenborst met drie pepers en een taartje van pastinaak en wortel OF
Filet van parelhoen onder een krokant noten korstje met een fijne bordelaise saus
——-
Gelegenheidstaart biscuit OF
Gebakken profiteroles met vanille ijs en warme chocolade saus of koelies van rood fruit
3 glaasjes dessert surprise van de pâtissier

Menu G

Lotte of Zeeduivel op risottorijst of Pad Thai en zeekraal (seizoen) OF
Oostends visserspallet met tong, zalm, gamba en garnaal OF
Filodeegbeursje van zeebaars met tagliatelle van tuingroentjes OF
Rollade van rog of heilbot met spinazie en venkel krokantje, garnaal en blanke botersaus
——
Spinaziesoepje met fijne reepjes finettes OF
Courgetteroom met reepjes gerookte zalm OF
Iberische preisoep met Ganda snippers
——-
Hinde filet (seizoen) met oesterzwammen en gebakken witloof OF
Lamskroontje kruidenkorst met asperge (seizoen) en Gentse roomsaus OF
Kalfstournedos Rossini en champignons met mozzarella OF
Ossenhaas van onze Blanc Bleu Belge met …. saus
en diverse groentjes recht van de vroegmarkt
——-
Gelegenheidstaart biscuit en roomijs OF
Soepje van vers fruit met vanille ijs OF
Waaier van gebakjes

Opties voor menu F en G

Supplement Citroen, peren, groene appels of meloen sorbet
Bubbelend sorbet (scheutje champagne op het sorbet)
Bazelse Bult (citroenjenever)
Korenwijn (zeer oud belegen jenever)
sorbet en jenever kan gecombineerd worden, vraag op moment zelf !!!
meerprijs gebaksbuffet self service (ipv voorgesteld dessert)
meerprijs gebaksbuffet COMPLEET (ipv voorgesteld dessert)

Menu H

Gefileerd kwarteltje met calvadosappeltjes en portosausje OF
Lauw warme eendenfilet met pijnboompitjes OF
Huis gemarineerde “Gravad Lachs” met een canneloni van heilbot
——
Cappuccino van oesterzwammen OF
Waterkerssoepje met Oosterschelde rijkdom
Algarve crème met coulis van paprika
——
Normandische tong reepjes met champignons en grijze garnaal OF
Lotte met een roquefort sausje en gefruite prei OF
Een samenspel van zalmforel, langoustines en garnalen op een mousselinesausje
——
Lamskroon met geglaceerde pijpajuintjes en een demi glace sausje OF
Filet van springbok of hinde met eekhoorntjesbrood OF
Kalfskroon met een taartje van oesterzwam en een bordelaise saus OF
Duivenborstjes op een brunoise van selder en wortel met een porto sausje en Foie Gras
——
Gelegenheidstaart biscuit + roomijs OF
Gevulde seizoenvruchten

Menu I

Een stukje “Foie Gras” met in Glühwein gerijpte peertjes OF
Half babykreeftje met peultjes en Spaanse couscousvulling Of
Noors vissers pallet
——
Consommé met reepjes gemarineerde zalm OF
Cappuccino van rivierkreeftjes
——
6 verse en/of gegratineerde oesters OF
Gepocheerde tarbot of griet met mousselinesausje OF
Griet of tarbot filet met prei en gratin van waterkers en gele courgette
——
Kalfsfilet met … saus en een taartje van witloof en spinazie OF
Ossenhaas met … saus en een gebakje van markt verse groenten OF
Reebout of hinde filet met calvados appeltjes Grand Veneur (seizoen)
——
Waaier van gebakjes Patissier Haerens aan buffet of per tafel geserveerd

Opties voor menu H en I

Supplement Citroen, peren, groene appels of meloen sorbet
Bubbelend sorbet (scheutje champagne op het sorbet)
Bazelse Bult (citroenjenever)
Korenwijn (zeer oud belegen jenever)
sorbet en jenever kan gecombineerd worden, vraag op moment zelf !!!
meerprijs gebaksbuffet COMPLEET (ipv voorgesteld dessert)

Kinder menu

Tomatenroom soepje of Kaaskroketje of beiden
——
Hamburgertjes van het huis of
Kipfiletje met appelmoes en perziken en kindersurprise of
Vidé van de Watermeulen met frites of kroketjes
——
dessert zoals de groten of een kinderijsje

Contact

 

Burchtstraat 160
9150 Kruibeke

Tel: 03/774 37 00
GSM: 0475/28 69 50

E-mail: info@watermeulen.be

Informatie

 

BTW: BE 0827 645 372
IBAN: BE48 7340 2972 2627
BIC: KREDBEBB

vacatures

Algemene voorwaarden

Onze zaken

 

Proxy linkeroever
Slagerij van Raemdonck
Sailndine