Recepties

Hieronder vindt u alvast een overzicht van allerhande recepties die wij voor u kunnen voorzien.
Maar ons motto blijft “alles is mogelijk”
Indien u informatie wenst over prijzen of recepties op maat vragen wij u met ons contact op te nemen.

Babyborrel

Als je de drukte van huisbezoekjes wil vermijden, als je in de kraamkliniek niet overstelpt wil worden,
denk dan aan een babyborrel in de WM op een zaterdag- of zondagnamiddag.
Feest opties:
borrelhapjes, lepeltjes , worstenbroodjes en/of knabbels per persoon,
Chinese stoommanden gevuld met minisandwiches (2 tot 4 per persoon)
Kleine koffiekoekjes

Mini dessertenbuffetje opties:
chocomousse, fruitsla, eclairs, profiteroles, creme brullée,
Pannenkoekjes met chocoladesaus, Rote Grütze met witte en bruine suiker,
IJsroomkarretje met “toepkes” en wafeltjes en slagroom,
Ijsroomkarretje en pannenkoekjes gecombineerd.

Tapas Buffetje

Een Mediteraans geinspireerd grabbel buffet met bruschetta's, tonijnsalade, ansjovis, tapasballetjes, kippenboutjes, tomaatjes met mozarella, mojo aardappeltjes, chorizo en salsicha’s

walking dinner buffet promo

U moet niet altijd blijven staan of wandelen, wij kunnen ook voor iedereen zitplaatsen voorzien.
3 buffetstandjes in zelf bediening (gerechten worden aangepast volgens seizoen aanbod)
vis buffet: Gerookte makreel en haring schotel, gemarineerde zalm in apero glaasjes, Calamares a la romana,kleine cocotte van kabeljauw met preisausje, paëlla of papardelle met zalm
vlees buffet: Carpaccio of patéschotel, ham met meloentjes, ribbetjes en melkzwijn met “Bonten Os” bier en kalfsragout a la osso bucco met penne en aardappelmaantjes
dessert buffet: minibavarois, profiteroles, mini eclairs, vers fruit, chocomousse, creme brullée
gerechten samenstelling niet bindend – seizoen afhankelijk

Uitgebreide recepties (standaard duur 2uur)

Een combinatie van een dranken formule:
KLASSIEK: Schuimwijn Luxe of huiswijn W/R – kir – fruitsap , frisdranken , bieren
VERFIJND: Methode Traditionelle/Cava (Duc Henry/…….) – kir royal, fruitsap , frisdranken , bieren
TOP : Champagne – kir – fruitsap , frisdranken , bieren
en een hapjes formule:

GEVARIEERDE HAPJES (7 st/pers)
Een combinatie van hartige gebakjes, zalm of kreeft mousse, mini pizza, worstenbroodjes, kleine kaas en/of garnaalkroketjes in een bowl met dipsausjes, enzovoort …. en belegde stokbroodsneetjes

LUXE RECEPTIE ( 8 st / pers)
de voorgaande, uitgebreid met lepeltjes en schaaltjes met kleine gerechtjes, zoals scampi's, aperitiefglaasjes met zalm, mini lasagne, een klein tasje soep van het seizoen, gevulde lepeltjes, enz..

SPECIALITEITEN RECEPTIE ( 10 st / pers)
De luxe receptie uitgebreid met schaaldieren (oesters, krabschaartjes,….) en visspecialiteiten
bouillabaisse in mokkatasjes, Sint-Jacobsvruchten met witloof, …

OPTIES EN EXTRA’S
porto, sherry enz. extra op plateau aangeboden
zoet afsluitertje, glaasje advocaat, profiteroles, eclair, mini chocomousse, …
Cappuccino als hekkensluiter
Borrelnootjes en chips
Dipgroentjes met sausjes en tapenades
Stokbroodsneetjes belegd
Minisandwiches open of gesloten
Pralines, koekjes en kleine koffieversnaperingen
Petit fours, mini eclairs, profiteroles, bavarois, borrelglaasjes met advocaat, fruitsla, chocomousse
Uitgebreid dessertenbuffet
Mini koffiekoekjes

Walking dinner buffet deluxe

Dit is een combinatie van een koud en warm buffet.

Koud buffet vis en vlees:
Een wisselende variëteit van 10 soorten kleine schaaltjes, bordjes, apero-glaasjes met fijne gerechtjes zoals:
Garnaalcocktail met octopus pasta of klassiek met sla en cocktailsaus
Noors visserspalletje (gerookte zalm en heilbot)
Maatjes en gerookte paling op waldorff salade
Tartaar van tomaat met guacamole en scampi’s
Carpaccio van zalm met dille
Flute van meloenbolletjes met gerookte everzwijnfilet
Carpaccio van ossenhaas
Tomaat-mozzarella spiesjes
Asperges op z’n Vlaams
Tartaartjes
Nobashi scampi’s

Warm buffet bordjes vis en vlees:
Een wisselende variëteit van 10 diverse kleine schaaltjes, bordjes, apero-glaasjes met fijne gerechtjes zoals:
een stevige kreeftensoep of een waterzooi op zijn Oostends
Sint Jacobsnootjes met witloof en een toets van aceto balsamico
Scampi’s met paprikaboter
Gesmoorde varkenshaasjes met de Konicksaus
Lamskroontjes met Roquefortsaus
Lasagna verde de la casa
Ossenhaasje bearnaise
Eenden filet Rossini met porto saus en calva appeltjes
Mojo aardappeltjes en of spicy wedges

Broodjes buffet

Er wordt een standje gebouwd met:
Vooraf belegde broodjes op plateau (3/pers piccolo formaat)
Buffet modern met mini broodjes open belegd, wraps, croissant hartelijk mini-buffetje met salades van vlees, kazen en vleeswaren (broodjes zelf beleggen)
Buffetje met vis en vleessalades, diverse Franse kazen en vleeswaren (niet voorbereid)

Mini fingerfood kraampje

We stellen een standje op en bakken voor uw genodigden kleine hamburgertjes, hot-dogs, brochettes en broodjes braadworst, alles met de nadruk op mini.
Onze kelners lopen wel even met een geassorteerde schaal rond, om uw genodigden trek te doen krijgen, maar in principe wordt alles uit het vuistje gegeten (meerprijs frites in puntzakjes er bij)

Jan de oesterman

Een buffetje waaraan mes vers oesters open gestoken worden.
Je mag kiezen op zijn Belgisch met peper en citroen of op z’n Frans met sjalot azijn. Er wordt vooraf een benaderend aantal afgesproken. Tussen 2 en 4 pp (minimum 50 st)
Zeeuwse creusen, Franse creusen , Zeeuwse platte XX nullen

Kaas buffet

Lunch of avondmaal of party (+300 gr/pers). Mooi gegarneerd kaasbuffet met noten en fruit
Warme specialiteiten bvb gebakken geitenkaasjes.
Mini dessert bestaande uit eclairs, profiteroles en warme appel of fruit strüdel.

Wok town (oosterse show cooking)

3 gerechten met bijhorende chop choy groenten en sauscreatie, gebakken rijst en mie, in de zaal aan een stevig vuur klaargemaakt.
Top aan sensatie en moderne smaak. Je kan kiezen uit:
Kipfiletjes in zoetzure saus
Smirrnoff Hot Stroganoff (biefstuk reepjes met Russische vodka saus)
Griekse Kritharaki met zonnevis en scampi
Calamares en St Pierre in curry en prei gewokt
Varkensribbetjes en Sze Chuan saus
Lamswok met teryaki saus

t Land van Waas (streekgerechten):
Assortiment van paté uit eigen keuken
Luchtgedroogde boerenham met meloen
Beenham , vers uit de rookschouw met een bearnaisesaus
Gemarineerd gebraad met appeltjes in calvados en gebraiseerd witloof
Meerprijs : Kaasplank met Belgische kazen

De Vismijn (vis en zeevruchten buffet):
Reuzegarnalen , gamba’e en andere schaal/schelp dieren volgens marktaanbod
Sprotfiletjes en of ansjovissen
Scampi's in krokante korstdeegjes en garnaalkroketjes
Paëlla of Waterzooi van de Noordzee of Risotto met venusschelpjes
Meerprijs:
Vissoep / Bouillabaise / Bisque
Kreeften soep

Porta di Roma (Italiaans):
Italiaanse kipfiletjes met pasta tricolore en kalfsragout a la osso bucco
Carpaccio van ossenhaas
Vitello Tonato en tomaat mozarella
Lasagne verde of met witloof
Saltimbocca met tagliatelle verde of Canneloni verdi met kalfsvlees en ricotta

Reuzenpan bereidingen:
Onze kok bakt in de zaal in reuzenpan twee trendy maaltijden. Er wordt een klein rauwkost assortiment en brood bijgevoegd. Volgende gerechten zijn mogelijk
Yambalaya: Kippenfiletjes met ananas, druiven en perziken, rijst en een zoetzure saus
Pita met bijbehorende broodjes
Gyros met knapperige groentjes en rijst

Desserten buffert

Een heerlijk buffetje dat helemaal tot zijn recht komt als U een “piper” de intro van het aperitief of dessert laat bespelen op de galmende tonen van zijn doedelzak.

Koude voorgerechten:
Op schotse malt en zeezout gelagerde zalmfilet,
Beignet van wijting filet,
Zalm gyros,
Thuna salad met rode boontjes,
Rijst timbaal met curry van Madras en zeevruchten,
Vers gesmoorde lamsbout met 1000 eilanden saus,
Pasta salade en bijhorende rauwkost,

Warme schotels:
Gemarineerd rundgebraad met schotse “gravy” en gestoofde appeltjes en veenbessen,
Lams “stew” met groentjes in curry gestoofd,
Typische “Jacket potatoes” met wortel, broccoli en bacon,
Dollar Chips.

Contact

 

Burchtstraat 160
9150 Kruibeke

Tel: 03/774 37 00
GSM: 0475/28 69 50

E-mail: info@watermeulen.be

Informatie

 

BTW: BE 0827 645 372
IBAN: BE48 7340 2972 2627
BIC: KREDBEBB

vacatures

Algemene voorwaarden

Onze zaken

 

Proxy linkeroever
Slagerij van Raemdonck
Sailndine